Algemene informatie Kemp Volnost na Horach.

De camping bestaat uit een grote weide, achter de oude boerderij, waarbij u uitzicht heeft op de bergen en het kasteel Zelená Hora. De buitenkant van het terrein is afgezet met hoge naaldbomen die u niet enkel afscheidt van de bewoonde wereld, maar tevens voor voldoende schaduw zorgt.

Midden op het terrein en rondom verstopt vindt u fruitbomen, appels, peren, bramen, pruimen en noten. U mag hiervan gebruik maken maar hou rekening met de anderen en met de natuur. Voor u zult u de pony’s zien grazen en de rivier geeft een prachtige afwisseling op het terrein.

Sanitaire ruimte

Het sainitair gebouw bevindt zich in de boerderij. Het is volledig nieuw gebouwd en zal in de loop der tijd nog worden uitgebreid. Momenteel bestaat deze uit 2 wc’s, een douche en een wastafel. Hier kunt u zowel warm als koud water nemen. Ook is er een tafel voor het verschonen of wassen van uw baby/peuter. Let op! Ondanks dat het nieuw is en schoon, is het geen luxe ruimte en is deze (helaas) nog niet toegankelijk voor mindervalide.

Paardenstallen

De paardenstallen vormen de scheiding tussen de boerderij en de camping. Uiteraard is het mogelijk hier een kijkje te nemen en bij slecht weer kunt u hier, in overleg, ook ontspannen. Echter, let erop dat dit levende wezens zijn. Ondanks dat de pony’s zeer braaf zijn en gewend zijn aan kinderen en dieren, kunnen zij toch wel eens vreemd uit de hoek komen. Kinderen mogen dus onder geen enkele omstandigheid alleen in de stallen vertoeven. Ook hebben wij liever niet dat u uw hond meeneemt in de paardenstallen. De pony’s mogen niet gevoerd worden tenzij onder toezicht van Kenny of Steffie. Zij staan op een juist dieet en vooral Hucul pony’s zijn erg gevoelig voor suikers. Tevens hebben ook zij hun rust nodig.

Sport en spelmogelijkheden

Op het campingterein mag gespeeld worden! Dit is een familiecamping die vooral zeer geschikt is voor kinderen. Spelletjes kunnen gespeeld worden aan de tent of op het middenterein van de camping. Animatie kunnen en zullen wij bieden bij voldoende animo. Eveneens is het mogelijk eens te ploegen met een hucul pony, ponyritjes door het dorp te doen, balspellen te spelen of in de bossen hutten te bouwen of boompje te klimmen.

Wifi

Aan de paardenstallen, aan de boerderij en ook gedeeltelijk op het campingterein kunt u gebruik maken van Wifi. De Wifi codes zult u verkrijgen bij aankomst.

Betaalmogelijkheden camping

Betalen kan bij ons momenteel enkel nog contant. Het liefst betaalt u in de lokale munteenheid, de Tsjechische Kroon. Indien u toch liever met de Euro betaald vragen wij hiervoor de wisselkoers op dat moment +1 kroon extra om de wisselkosten te dekken.

Wij raden echter aan geld te pinnen zodat u in Kronen kunt betalen, dit is voor u gunstiger. Pinautomaat in Nepomuk, vijf kilometer van de camping.