De Camping

Camping Volnost Na Horach (vrijheid in de bergen)

is een gezellige kleinschalige familiecamping gelegen in het dorp Vrčeň wat op drie kilometer afstand ligt van de historische stad Nepomuk.
De camping ligt in het gebied Plzen-jih dat bekend staat om het afwisselende landschap, de vele culturele en historische bezienswaardigheden en prachtige steden die allemaal op korte auto afstand gelegen zijn. Er zijn voldoende bezienswaardigheden die te voet, te fiets of te paard te bezichtigen zijn. Wij wijzen u graag de weg.
Kemp Volnost na Horach opent haar deuren voor het eerst in de zomer van 2017 en de camping beschikt momenteel over 10 campingplaatsen die voornamelijk geschikt zijn voor kleine caravans, vouwagens, familietenten en trekkerstentjes. De camping is voorzien van een nieuwe sanitaire ruimte waar men 2 schone wc’s, een goede douche en wastafels bevinden. Eveneens is er de mogelijkheid warm water te nemen voor de afwas.
Wanneer u op vakantie komt bij onze familiecamping kunt u rekenen op een echte Tsjechische vakantie. Het terrein is omsloten door bomen en bergen en regelmatig komen er reetjes en andere dieren op bezoek. Het uitzicht is schitterend en wijds. Daarom ook de naam, vrijheid in de bergen.
Op de camping is er de mogelijkheid om gebruik te maken van stroom (niet op de campingplekken zelf, dit is nog in aanbouw), te genieten van een kampvuur en uiteraard is het toegestaan om de barbeque aan te steken. Wifi is bijna op het gehele terein aanwezig.
Onze camping bevat nog veel meer, wij hebben pony’s waarmee activiteiten worden gedaan en er is voldoende speelterein voor de kinderen die mee komen. Achter het terrein ligt een ondiepe rivier wat voor verkoeling kan zorgen. Tevens zal er voldoende animatie zijn indien dit gewenst is. Tenslotte moet het uw vakantie zijn!

Op korte afstand zijn er voldoende faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken.

  • Supermarkt op 50 meter afstand
  • Restaurant en café op 100 meter afstand
  • Treinmuseum op 50 meter afstand
  • Historische bezienswaardigheden van het dorp Vrčeň op maximaal 3 km afstand en allen te voet, fiets of paard te bereiken.
  • Stad Nepomuk op 3 km afstand
  • Treinstation op 2 km afstand
  • Zwembad (natuurwater) 5 km
  • Plzen stad en Klatovy stad per trein of auto gemakkelijk te bezoeken ongeveer 40 km
  • Praag ongeveer 1 uur rijden met de auto.
volnostnahorachrijdenomgeving
volnostnahorachsalamander
Volnostnahorachkampvuur