Extra’s en activiteiten camping.

Wij, van Kemp Volnost na Horach, willen naast eenvoudigheid ook wat extra faciliteiten bieden. Hierdoor zal onze camping niet enkel een rustpunt zijn voor velen, maar ook net dat beetje extra bieden. Hieronder sommen wij een aantal extraatjes op.

Kinderopvang op woensdag!

Voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar.

Zin om eens een dagje zonder kinderen rond te gaan door Tsjechië? Of gewoon een dagje rustig aan de tent te zitten? Op woensdag verzorgen wij een volledige dag speciaal voor de kids. U heeft er geen omkijken naar!

Activiteiten die wij bieden zijn gericht op het buiten leven. Gsm, tablet en andere multimedia worden niet toegelaten, samen buiten spelen is veel leuker.

Deze woensdag wordt een volledige dag voorzien van een tussendoortje, middagmaaltijd bestaand uit broodjes en drank. Wij zorgen ervoor dat de kids zich geen moment vervelen. Op het programma kan staan:

 • Oud Hollandse/ Tsjechische spellen
 • Ponyspellen
 • Ponywandeling
 • Knutselen
 • Wedstrijdjes (met prijzen)
 • Waterspellen
 • Boerenwerk, slepen van weide met hucul pony.
 • (verrassing!)

Deze dag begint om 9 uur en eindigt om 18 uur en de kostprijs voor een dag kinderplezier is 180 KC (6,60 euro) per kind. Elk 2e en volgend kind uit het gezin betaald 150 KC (5,50 euro)

Ponyrijden voor klein en groot.

Momenteel staan er drie pony’s op de camping. Appaloosa Lunabelle en de twee speciale Hucul pony’s, Bety en Faba. Tijdens uw verblijf kan er worden paardgereden. Let op, bij totale beginners kunnen alle drie de pony’s meegaan, voor half gevorderden en gevorderden worden enkel de hucul pony’s verhuurd. Lunabelle wordt dan begeleidende pony.

Wilt u eens de omgeving bekijken vanaf de rug van deze sterke pony’s, maak dan zeker een afspraak. De ritten gaan langs verschillende bezienswaardigheden in Vrčeň. Wij bieden hiervoor verschillende ritten aan voor verschillende rijniveaus.

 • Totale beginners. Met begeleiding aan de hand. Ongeveer 1 uur rit: 200 KC (7.50 euro). Max 3 personen.
 • Half gevorderden, vrij rijden of met begeleiding aan de hand indien gewenst enkel stap en draf. Ongeveer 1 uur rit: 250 KC ( 9,25 euro). Max 2 personen.
 • Gevorderden, vrij rijden in stap, draf en indien gewenst galop. 1,5 uur: 350 KC ( 12.95 euro). Max 2 personen.

Naast de buitenritten worden er ook regelmatig ponyritjes georganiseerd voor de kleinsten op het terrein. Let op de aankondigingen.

Op woensdag worden er geen pony’s verhuurd in verband met de kindermiddag.

Feestavonden.

Op regelmatige basis worden er gezellige avonden gehouden. Het kampvuur gaat aan (wat sowieso toegestaan is hier gebruik van te maken) en er kan gezellig samen gezeten worden met een hapje en drankje (zelf te voorzien).

Daarnaast is het mogelijk dat er een kinderdisco georganiseerd wordt, een Tsjechische komt basiswoordjes aanleren en bij voldoende animo Tsjechische muzikanten die het feest compleet maken.

Bibliotheek/ruilbibliotheek.

In de stal vindt men een kleine bibliotheek voorzien van allerhande genres. Van Chicklit tot thriller, van jeugdboek tot informatie. Deze boeken mogen gratis geleend worden.  Krijgt u het boek niet uit? Geen probleem! Leg er een ander boek voor in de plaats en neem het boek mee. Er zal een schrift liggen waarin men de naam kan zetten welk boek geleend/meegenomen is en welke ervoor in de plaats gekomen is.

Eveneens zult u hier de verschillende foldertjes vinden van de bezienswaardigheden in de buurt.