Prijslijst Kemp Volnost na Horach.

 

Omdat wij vinden dat rekenen tijdens uw vakantie niet zo prettig is hebben wij bepaalde all-in tarieven gehanteert. De tarieven voor het jaar 2017 vindt u hieronder. Om een exacte berekening te maken van de prijs voor uw verblijf op onze camping, vragen wij u het offerteformulier in te vullen en/of een e-mail te sturen.

Prijzen zijn per nacht!

 

Tent + 2 personen                                                 450kc                        16,50 euro

Vouwwagen/caravan + 2 personen                   475kc                        17,50 euro

Extra persoon p.p                                                   60kc                         2,20 euro

Hond                                                                          30kc                         1.10 euro

Gebruik sanitaire voorzieningen, water         gratis

Toeristenbelasting per persoon                          10kc                        0.35 euro

 

Het gebruik van stroom is mogelijk. U dient wel zelf een normale verlengkabel mee te brengen. Stroomvoorziening op de kampeerplekken is nog in aanbouw. Momenteel hebben wij dus enkel plaatsen zonder stroom. Gebruik hiervan is in overleg mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

 

Tijdens het zomerseizoen worden er ter plaatsen naar gelang vraag activiteiten georganiseerd. Naar gelang het aanbod en de interesse hierin zal de prijs vastgesteld worden. Uiteraard is het volledig vrijblijvend hieraan deel te nemen. Denk aan ponyritten, disco, spelletjes middag ect.

 

Let erop dat er wel enkele voorwaarden zijn.

  1. Vul het offerteformulier volledig in.
  2. U zult binnen 2 werkdagen een e-mail ontvangen met een reserveringsformulier.
  3. Vul het formulier volledig in en mail het terug naar info@kemp-volnostnahorach.com wij kijken deze na en boeken uw reservering in
  4. Uw reservering is in orde en wij sturen u de bevestiging.

 

Indien u een bijzettentje wilt plaatsen voor bijvoorbeeld een tienerkind is dit in overleg mogelijk. Vraag even naar de voorwaarden. Enkel kinderen uit het eigen gezin zijn hiervoor toegestaan. Indien een ander familielid of vrienden met een eigen tent komen, geldt gewoon de prijs van een tent per nacht. Zij moeten dezelfde stappen ondernemen als bovenstaand.

 

Annuleren is mogelijk, natuurlijk heeft u sowieso de 14 dagen na het invullen van het offerteformulier. Echter, indien u om een of andere reden toch niet kunt komen, vragen wij u dit minimaal 2 weken op voorhand te laten weten. Indien u dit niet doet vragen wij een vergoeding van 25% van de prijs van uw vakantieduur ter compensatie.

 

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u ten alle tijden contact opnemen via e-mail info@kemp-volnostnahorach.com of het contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.