Reserveringsvoorwaarden.

 

Reserveren is wenselijk wanneer u zeker wilt zijn van een plek op de camping. Zeker in het hoogseizoen kan het zijn dat de camping volzet is. Voor trekkers die 1 of 2 nachten willen blijven is een aparte plek voorzien waar altijd wel plek is. Wij vragen geen aanbetaling, wij vinden dat ook dit in vertrouwen en vrijheid kan en mag gebeuren.

Let erop dat er wel enkele voorwaarden zijn.

  1. Vul het offerteformulier volledig in.
  2. U zult binnen 2 werkdagen een e-mail ontvangen met een reserveringsformulier.
  3. Vul het formulier volledig in en mail het terug naar info@kemp-volnostnahorach.com wij kijken deze na en boeken uw reservering in
  4. Uw reservering is in orde en wij sturen u de bevestiging.

 

Indien u een bijzettentje wilt plaatsen voor bijvoorbeeld een tienerkind is dit in overleg mogelijk. Vraag even naar de voorwaarden. Enkel kinderen uit het eigen gezin zijn hiervoor toegestaan. Indien een ander familielid of vrienden met een eigen tent komen, geldt gewoon de prijs van een tent per nacht. Zij moeten dezelfde stappen ondernemen als bovenstaand.

 

Annuleren is mogelijk, natuurlijk heeft u sowieso de 14 dagen na het invullen van het offerteformulier. Echter, indien u om een of andere reden toch niet kunt komen, vragen wij u dit minimaal 2 weken op voorhand te laten weten. Indien u dit niet doet vragen wij een vergoeding van 25% van de prijs van uw vakantieduur ter compensatie.

Opties:

Let op: Toeristenbelasting per persoon: 0.35 euro

Informatie