Reserveringsvoorwaarden en regels van Kemp Volnost na Horach

 

Zoals op elke camping hanteren ook wij bepaalde regels. Echter, wij zijn zelf een heel flexibel gezin en willen u de sfeer laten proeven van het Tsjechische leven. Genieten en vooral niet teveel haast. Echte regels zijn er dan ook niet buiten de normale regels die wij even hier aanhalen.

 

  • Let erop dat er op een camping altijd meer geluiden zijn dan wanneer men in een huis vertoeft. Hou hier rekening mee! Sommige mensen houden meer van de stilte, vermijd daarom de drukkere hoogseizoen maanden. Wij hebben echter wel plekken die wat verwijderd liggen, dus een echt probleem hoeft er niet te bestaan. Plekken zijn zelf te kiezen!
  • Er worden geen auto’s toegelaten op de camping, enkel voor laden en lossen bij aankomst en vertrek zijn wagens toegelaten. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen en de dieren. Uiteraard ook om de rust niet te verstoren.
  • Bbq is toegestaan, mits dit veilig gebeurd. Ook toegestaan aan de tent/caravan.
  • Wij hebben een aangelegde kampvuurplaats waar men heerlijk kan vertoeven. Gebruik hiervan is toegestaan, maar altijd onder begeleiding van een volwassenen en op eigen risico.
  • Honden zijn van harte welkom. Wel vragen wij u de hond uit te laten buiten het terein of op de aangewezen plek. Poepzakjes zijn verplicht. Eveneens vragen wij u de hond aangelijnd te houden in verband met de veiligheid van de kinderen en de dieren.
  • Let erop dat u werkelijk verblijft in de natuur! U zult regelmatig dieren tegenkomen die u thuis niet gewend bent van zo dichtbij te zien. Denk aan reetjes, vogels, kleine salamanders en heel soms een adder. Geniet hiervan!

 

Reserveringsvoorwaarden.

 

Reserveren is wenselijk wanneer u zeker wilt zijn van een plek op de camping. Zeker in het hoogseizoen kan het zijn dat de camping volzet is. Voor trekkers die 1 of 2 nachten willen blijven is een aparte plek voorzien waar altijd wel plek is. Wij vragen geen aanbetaling, wij vinden dat ook dit in vertrouwen en vrijheid kan en mag gebeuren.

Let erop dat er wel enkele voorwaarden zijn.

  1. Vul het offerteformulier volledig in.
  2. U zult binnen 2 werkdagen een e-mail ontvangen met een reserveringsformulier.
  3. Vul het formulier volledig in en mail het terug naar info@kemp-volnostnahorach.com wij kijken deze na en boeken uw reservering in
  4. Uw reservering is in orde en wij sturen u de bevestiging.

 

Indien u een bijzettentje wilt plaatsen voor bijvoorbeeld een tienerkind is dit in overleg mogelijk. Vraag even naar de voorwaarden. Enkel kinderen uit het eigen gezin zijn hiervoor toegestaan. Indien een ander familielid of vrienden met een eigen tent komen, geldt gewoon de prijs van een tent per nacht. Zij moeten dezelfde stappen ondernemen als bovenstaand.

 

Annuleren is mogelijk, natuurlijk heeft u sowieso de 14 dagen na het invullen van het offerteformulier. Echter, indien u om een of andere reden toch niet kunt komen, vragen wij u dit minimaal 2 weken op voorhand te laten weten. Indien u dit niet doet vragen wij een vergoeding van 25% van de prijs van uw vakantieduur ter compensatie.